Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Helaas ga ik morgen niet met mijn moeder naar de stad!

Beste lezers,

Vrijdag had ik weer een nieuwe knuffel besteld bij een winkel in de stad (Gator) met het idee die pluche morgen op te gaan halen met mijn mama. Maar mijn moeder heeft op dit moment veel stress vanwege haar werk. Dus ze heeft even een relaxdagje nodig. Jammer, al snap ik het wel.

Het wordt dus zaterdag dat ik die knuffel op ga halen. En hoewel ik daar erg naar uitkijk, ben ik ook een beetje teleurgesteld. Morgen ben ik namelijk vrij en was voor mij de ideale tijd om die pluche op te halen bij die winkel (had ik m toch maar thuis laten bezorgen.) Maar ja, niemand wil morgen met me naaer de stad.

In ander nieuws: Vanmorgen kwam ik een nieuwsbericht tegen over het concept “Doomsday Clock“. Ik vond dit best wel een interessant concept wat ook voor veel leukere dingen gebruikt zou kunnen worden. Zoals aftellen naar een nieuwe knuffel. Ik zie het zo voor me: Iedere keer als de wijzers op “middernacht” komen dan is het tijd om een nieuwe pluche te kopen. Maar wie wil zoiets voor me in elkaar zetten? Misschien een van jullie? Laat het me weten in de reacties.

De zogenaamde “Doomsday Clock” waarop het idee van mijn “Lucas krijgt een knuffel-klok” gebaseerd is. Meer info is te vinden in de link hierboven.

En verder zat ik net een liedje te zingen, wat ik uit het programma “Even tot hier” kende. Een iemand op werk dacht dat het Teleromeo was van K3, maar het origineel was blijkbaar I will survive.

En natuurlijk Teleromeo!

Over het algemeen gebeurde er vandaag dus best wat en heb ik best goede ideeën opgedaan, gewoon tijdens het werken. Hoewel ik het nog steeds jammer vind dat mams niet met me naar de stad wil.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik hoop dat we zaterdag dan ook echt een leuke dag in de stad hebben, zoiets als ik laatst in Rotterdam had, dus naast de Gator ook naar meerdere snacktenten/vreetschuren. En natuurlijk is het met mijn ouders, dus kan een bezoek aan de kledingwinkel ook niet ontbreken.

Advertentie

2 gedachten over “Helaas ga ik morgen niet met mijn moeder naar de stad!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: