Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn middag met mijn moeder in de stad

Beste lezers,

Vanmiddag ben ik met mijn moeder naar de stad geweest, en ja, het was met mijn moeder, dus we gingen ook naar de kledingwinkel, en ik heb wel 3 nieuwe pyama’s (waaronder een die op de outfit van een van mijn knuffels lijkt, kan ik lekker twinnen tijdens het pitten!) Maar daar gaat dit verhaal niet over.

Ik ging namelijk voor iets heel anders naar de stad, namelijk een knuffel, en die zien jullie op het onderstaande plaatje. Mijn moeder wilde op de Wedren parkeren, want de parkeergarage waar we normaal parkeren bij dagjes stad, dat was niet handig i.v.m. de markt en zo.

Ook dacht mijn moeder (toen we eenmaal in de stad waren) dat ik een knuffel bij Nedgame had besteld, terwijl het in werkelijkheid Gator was. Dat heb ik haar verteld, en toen zijn we (voordat we bij Gator aankwamen) eerst nog naar Het Theezaakje gegaan (dat zit er vlak naast) want mama moest wat spullen afgeven. Waaronder twee dozen Tony’s, gelukkig had ik die dozen Tony’s niet eerder gezien, want dan had ik ze verdonkeremaand en kreeg de winkel alleen nog de lege wikkels terug, plus een hele stuiterende Lucas die net zoveel energie had als een kernraket.

Eenmaal bij Gator aangekomen moest ik even wachten, en daar was ie, mijn knuffel May! Wonder boven wonder dat ze m nog hadden, want op de site stond dat ie uitverkocht zou zijn! Heb ik mooi weer een gelukje! Daarna zijn we naar Grand Café Moenen gegaan waar ik een heerlijke carpaccio-salade (ik had licht ontbeten voor mijn doen, met maar een sneetje brood) en een brownie toe. En ijsthee, veel ijsthee.

Maar goed, ik had jullie een foto van mijn pluche beloofd!

Introducing *insert Trompetisto hier* May Nefario!

En van de brownie en de carpaccio heb ik ook foto’s!

En toen kwam mijn broertje ook nog eens langs en heeft met ons een colaatje gedronken alvorens we even de stad in liepen om broodjes en koeken te halen bij de bakkerij Het Stoepje en toen gingen wij en mijn broertje weer naar huis.

Oh, ja, voor ik het vergeet te vermelden. Ik heb ook nog een nieuw telefoonhoesje, want mijn oude was helemaal kapot en mijn pasjes vielen er steeds uit. Dus ik heb vandaag een nieuwe pluche, een nieuw telefoonhoesje en 3 nieuwe sets slaapkleding! Voor die slaapkleding moet mams me nog wel even een Tikkie sturen trouwens……

En natuurlijk moesten we ook nog langs de Primark, want mama, en mama is een vrouw…… maar ik heb wel 3 nieuwe sets pyama’s gekocht! Die had ik hard nodig, want die ik nog had waren e/of versleten of te klein.

Over het algemeen heb ik een best leuke dag gehad, ik heb alles kunnen doen, op een ding na, namelijk een reclamefoto maken met mijn nieuwe knuffel May. Maar ja, daar kan ik de begeleiding bij TriUnity ook wel voor strikken, of niet toch?

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Waarom denken mensen bij het woord reclame toch altijd aan spotjes op radio of tv? Dat terwijl er ook andere vormen van reclame zijn zoals buitenreclame in bushokjes en zo, en advertenties op internet en in kranten en tijdschriften.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: