Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik weet wat ik als vakantiecadeautje voor de Berlijn-reis wil!

Beste lezers,

Gisteren overdag gebeurde er niet zo veel, vandaar dat ik een parodie op Trompetisto van Sjaak heb geblog. Maar dat veranderde allemaal zo rond 19.30 uur , toen zat ik namelijk webshops te bekijken naar plushies en toen zag ik een plushie die al heel lang boven aan mijn wishlist staat!

Ik zag namelijk op de webshop AniWorld4U een pluche van N uit Pokémon Black & White, en zoals jullie misschien weten vind ik dat karakter echt wel tof en het is een droom van mij om ooit een knuffel van N te bemachtigen en daarmee naar Berlijn te gaan! En gisterenavond zag ik dus die knuffel op een Nederlandse webshop, nou het was bijna alsof ik met mijn neus in de boter viel……..

BELGIË!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En ik zeg bijna omdat ik namelijk voor februari al een pluche heb gekocht! Namelijk May Hearsay wiens familie ik vanmiddag ga maken op de Sims (en ja daar zit Cyril ook bij, als jullie het je afvragen)! En dat vind ik zeker geen miskoop, integendeel, ik heb haar zelfs gepromoveerd van zus naar verloofde en ben dus nu niet de zoon maar de (toekomstige) schoonzoon van Cyril! Ook moet ik nog met haar op de foto bij een bushokje!

Dus wat zal ik nu doen? Zal ik wachten tot eind februari en m dan bestellen of nu meteen? Ik zat al sinds gisterenavond met dat dilemma in mijn hoofd en ik wil er nu echt antwoord op, ik wil m sowieso meenemen naar Berlijn en dan met die pluche op de foto bij een reclamebord of bushokje de Brandenburger Tor of een ander Berlijns monument, gewoon om een keer wat verandering aan te brengen. (Dat met die bushokjes zoeken is al behoorlijk uitgemolken en bovendien wordt buitenreclame in steden steeds zeldzamer!)

Kijk, hier sta ik dan, je kunt me gemakkelijk herkennen! Je ziet namelijk: Toerist, toerist, toerist, veel te happy jongen met een Tamagotchi keycord om zijn nek die een pluchen poppetje omhooghoudt, toerist!

Dus wat zal ik doen? Wat lijkt jullie het beste oplossing vind en waarom!

Ik heb sowieso zin in de reis naar Berlijn! Die ik zometeen verder ga plannen om 14.00 uur trouwens!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. De reden dat ik zo graag die pluche wil meenemen naar Berlijn is omdat ik een keer een verhaal geschreven had over Donnie Smits en zijn vrouw Bonnie (die wereldreizigers zijn) die hem ontmoeten in Berlijn (waar hij vandaan komt , ook al komt zijn familie uit Ierland) en dan een avontuur gaan beleven!

Advertentie

2 gedachten over “Ik weet wat ik als vakantiecadeautje voor de Berlijn-reis wil!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: