Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dit had ik nou echt niet verwacht vandaag…..

Beste lezers,

Vanmorgen dacht ik: “Dit wordt een gewone werkdag, niks vreemds aan. Ik ga gewoon mijn werk doen. Beetje programmeren, beetje bloggen, enz.” Maar toen ik ging programmeren was ik zo lekker bezig, en voor ik het wist had ik de cursus JavaScript afgerond. En dat heb ik even gemeld aan mijn begeleiders en de rest, die super trots waren en gelijk mijn naam op het bord gingen zetten wat ze altijd gebruiken als iemand iets heeft gehaald.

En toen vond ik dat ik wel een cadeautje had verdiend. En wel een knuffelpoppetje wat ik heel graag wil. Mijn moeder zei dat we het daar vanavond over zouden hebben, maar ik wil weten of ik m nu mag bestellen. Niet pas vanavond! Trouwens, dat poppetje wil ik ook graag meenemen op mijn reis naar Berlijn! Dus, misschien val ik vanavond wel met mijn neus in de boter………

Dit is m! Wat vinden jullie van m? Laat het me weten in de reacties!

Toen ik die cursus gehaald had ging ik natuurlijk niet door naar de volgende cursus! Ik ging partyen, ik heb toen uitgevogeld hoe ik de speaker die naast mijn bureau staat op mijn telefoon moest aansluiten en toen heb ik er hard Als ik jou zie van Aukje Fijn (mijn lievelingsnummer) en andere partyhits doorheen zitten blazen. (o.a Boney M. en Earth Wind & Fire )

Ook wilik iets trakteren omdat ik de cursus JavaScript gehaald had! Ik wilde eerst naar de supermarkt om taart te halen, daarna werden het M&M’s, daarna Skittles, toen Maltesers, en uiteindelijk bedacht ik me dat ik morgen weer ging koken en dus zocht ik een lekker recept uit. Ik kwam uiteindelijk op dit recept voor een Bountytaart uit. Dat leek me best lekker. Alleen weet ik niet of het haalbaar is. Wat denken jullie? Laat het me weten in de reacties.

Ik ben heel blij dat ik deze cursus voor JavaScripten heb gehaald! Op naar de volgende programmeercursus!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Oh, ja, had ik jullie dit niet al verteld? Ik mag (omdat ik de cursus gehaald heb) ook al om 14.00 uur Sims spelen in plaats van om 15.00 uur zoals gewoonlijk! Ik val vandaag echt met mijn neus in de boter!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: