Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben vandaag naar Duitsland geweest (en ik ga weer beginnen met sporten)

Beste lezers,

Deze middag ben ik met mijn ouders naar Duitsland geweest! Waar we naartoe geweest zijn? Niet naar Berlijn helaas (dat is een beetje ver.) Nee we zijn in Kranenburg geweest waar we boodschappen hebben gedaan en wat hebben gegeten.

Maar, voordat we gingen hebben mijn ouders eerst even een sportabbonnementje aangevraagd bij de sportlocatie aan het eind van mijn straat, want dat duurde anders ook tot Sint-Juttemis! Daarna zijn we naar Duitsland vertrokken, daar aangekomen, gingen we eerst naar een kledingwinkel en een schoenenwinkel voor sportkleding- en schoenen voor mij. Daarna gingen we naar de supermarkt, maar wat bleek: We hadden honger en hadden dus allerlei lekker meegenomen.

Toen we eenmaal uitgewinkeld waren gingen we naar restaurant El Toro (een zogenaamd “Balkan”-steakhouse waar ze zeer lekker eten hebben! Hieronder een foto van wat je er o.a. kunt eten!)

Het was heel lekker! Zeker doen als je in Kranenburg bent!

Ik had best wel een leuke middag, maar toen ik thuis was was ik zo moe dat ik in slaap viel! Maar ik ben wel blij dat ik weer ga fitnessen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. De knuffel die ik gisteren had besteld, die komt dus pas dinsdag, nou hoop ik dat er dan iemand thuis is anders moet ik alsnog naar de buren. Maar ter voorbereiding op mijn nieuwe knuffel hier een liedje!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: