Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

HET WORDT… VANAVOND!

Beste lezers,

Jullie vragen je nu misschien af waarom ik zo’n feestelijke titlel heb gekozen voor dit blog en waarom het in hoofdletters is geschreven. Nou de eerste reden heb ik een uitleg voor, namelijk: DE KNUFFEL VAN HET POKÉMON-KARAKTER N IS GELEVERD! Helaas is ie bij de buren bezorgd dus moet ik vanavond naar de buurtjes om m op te halen (of zal ik mijn moeder er gewoon op af sturen?)

Maar laten we bij het begin beginnen: Waarom zou ik in hemelsnaam zo blij zijn vanwege deze plushie en er zoveel stampij om maak en het bijna een speciale happening is geworden? Nou, dat komt omdat ik het Pokémon-karakter N echt heel cool vind. (Al sinds ik voor het eerst Pokémon Black & White speelde in, wat zal het zijn, 2011 of zo?) Maar toen wist ik nog niet dat er een Pokémon-wiki was dus toen kon ik niks over hem opzoeken.

Fast forward een paar jaar en het is 2016. Ik was op vakantie in België, en zocht naar nieuwe inspiratiebronnen. Toen kwam die herinnering aan het karakter N weer bovendrijven en probeerde mijn vader (of moeder) zover te krijgen om hem met mij te maken in mijn virtuele volk. Mijn ouders waren beide te druk met vakantie vieren (lees: topless in de zon zitten om streeploos bruin rood te worden) om mij te helpen met Sims en toen bedacht ik me dat, omdat het een best wel bekend karakter uit een best wel bekende franchise is. Hij ook wel op de Galerij van Sims 4 stond. En na een paar zoekopdrachten vond ik hem. Toen heb ik hem dus gemaakt en aangepast aan mijn wensen, alvorens hem aan mijn toenmalige vriendin te showen, die was niet erg enthousiast. Nou ja, wel een beetje, maar niet heel erg. Een paar maanden later heb ik ook met haar gebroken in een zwembad toen ik op buitenlandse reis was in Duitsland. Rond de tijd dat ik N weer herontdekte begon ik trouwens ook met knuffels sparen door mijn eerste Eevee-knuffel te kopen. (Die ik tijdens die reis naar Duitsland op zijn gezicht wou zetten als hij slaapt.)

Fast forward weer een aantal jaar en het is 2021. Ik was inmiddels overgestapt van Pokémonknuffels naar knuffelpoppetjes sparen en ik vroeg mijn moeder om een knuffel van N (foto hieronder) aangezien ik hele mooie knuffels van dat karakter, gemaakt door anderen, had zien staan op DeviantART. En ik wilde ook zo’n knuffel om mee te nemen naar Berlijn om in Berlijn mee op de foto te gaan bij een billboard/buhokje de Brandenburger Tor. Na lang aandringen is ze er dan eindelijk mee begonnen en ze heeft m afgemaakt terwijl ik stond toe te kijken en terwijl ze het tv-programma Even Tot Hier zat te kijken.

Daarom is hier een fragmentje van Even Tot Hier!

Eigenlijk hadden ze ook een grap moeten maken over een haai!

En dan komen we nu aan bij een paar weken geleden, toen ik die knuffel van N die ik nu besteld heb (en die vandaag geleverd is) besteld had bij een webshop. Mijn plan om met mijn beste vriend naar Berlijn te gaan was al 3 jaar lang mislukt (door o.a. COVID) en ik had in de tussentijd al heel veel verhalen over N bedacht, zoals dat hij een tijdreiziger was! Maar toen besloten mijn ouders opeens dat Berlijn een familievakantie moest worden, en dat betekent dus dat degene die de vakantie plant (dat ben ik) vakantiecaderautjes moet kopen! Dat, en een certificaat halen bij FreeCodeCamp leverde vorige week een ideale situatie op om die knuffel te bestellen, wat ik dus gedaan heb! En nu maar wachten!

Hopelijk heb ik er veel plezier van!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Trouwens, ik heb ook nog een nieuwe song van de week! Ik heb m vanmorgen pas ontdekt en wil weten wat jullie ervan vinden!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: