Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Yes! Ik heb m!

Beste lezers,

Gisterenavond kwam ik terug van werk, ik was al gespannen, en jullie weten waarschijnlijk wel waarom…… Ik had namelijk een nieuwe knuffekl besteld die bij de buren was geleverd, en ik wilde weten of ie goed bezorgd was en of het wel de juiste was! Toen heb ik bij de buren aangebeld en even later hoorde ik de deur open gaan, een minuut later stond ik in de hal met het pakketje in mijn klauwen.

Toen werd het spannend, want ik hoopte dat t de knuffel was die ik besteld had, en ja hoor……. Het was die knuffel die ik besteld had en die ik wekenlang hier heb lopen teasen op mijn blog! En toen heb ik m gelijk aan het keycord gemaakt waar ook mijn twee andere Pokémon-knuffelpoppetjes aan hingen! Daarna ben ik naar boven gespurt en heb ik deze foto gemaakt:

Speciaal gemaakt voor een vriend van me!

Maar…… Wie is het? Nou, hij heet Natural Harmonia Gropius (maar wordt meestal N genoemd). Hij is heel erg dol op Eevees (zijn ouders fokken Eevees als beroep), zijn ouders wonen op een landgoed en heten Vincent en Miriam en hij is erg slim, maar ook heel erg aardig. Hij is ook nog eens een tijdreiziger en heeft samen met zijn vrienden Lillie en Joshua een vriendengroepje opgericht (de Timeriders) met een hele leuke theme song! Volgens mij het eerste Sims-clubje met een eigen theme song! N is journalist van beroep, hij werkte aanvankelijk bij Yes Way, het blad van Cyril Hearsay. Maar heeft daar ontslag genomen nadat Cyril alle Wijchenaren gedeporteerd had naar Pitcairn (dit is een verhaallijn in mijn boek De Club van Wijchenaren.) Toen is hij met een groep journalisten, kunstenaars, en andere creatievelingen een geheime krant begonnen, de Leeuwencourant, die berichten schreef waarvan Cyril niet wilde dat mensen dat te weten kunnen komen. Ondanks dat is een van zijn beste vrienden Lucas Hearsay, verrassend genoeg. Ook is N een Eurofederalist, dat is iemand die vindt dat de EU zich moet verenigen tot een staat a la de Verenigde Staten.

Op de Pokémon Wiki staat hoe N in Pokémon is. Klik hier om naar dat artikel te gaan.

Ik hoop dat jullie nu begrijpen waarom ik deze knuffel zo graag wilde en wat deze pluche voor mij voor een gevoelswaarde heeft.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik zat vanmorgen met mijn schoonmaakster te kletsen over Even tot Hier en hoe ik dat gisteren gekeken heb! Hieronder het fragment waarover we het hadden! Hopelijk vinden jullie m net zo leuk als ik.

P.S.P.S. Ik moest vandaag ook nog eens naar de mondhygieniste om mijn tandsteen te laten verwijderen. Ging eigenlijk best soepel, en ik heb haar de oren van het hoofd gekletst!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: