Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Carnaval bij TriUnity!

Beste lezers,

Een paar maanden geleden postte ik een blogje over Halloween bij TriUnity, en vandaag is er weer zo’n verkleedmoment. Het is namelijk Carnavalsmaandag, nou weet ik zelf ook wel dat veel mensen van mijn leeftijd vakantie hebben in de carnavalsperiode en dus niet hoeven te werken. Maar ik helaas wel, en dat komt omdat ik niet meedoe aan de schoolvakanties, nee, ik heb VAKANTIEDAGEN. En dat betekent dat ik vandaag en morgen wel dagen vrij had kunnen opnemen, maar dan was de Berlijn-reis heel lastig geworden aangezien ik dan te weinig vakantiedagen had.

Maar genoeg daarover, nu ga ik het hebben over hoe ik verkleed ben. Met Halloween ging ik als mijn denkbeeldige vriend Donnie Smits. En ik besloot dit keer weer als een denkbeeldige vriend te gaan, namelijk Terrence O’Brien, mijn denkbeeldige vriend uit 2010. En voor als je niet weet hoe die eruit ziet? Nou, hier is een foto!

Kijk eens! Ik ben verkleed als een knuffel! Als je het echt af wilt maken hoort er nog een broodje falafel en een glas/fles ijsthee bij!

Anderen bij TriUnity hadden zich ook verkleed. IMO wel allemaal veel onorigineler dan ik! Mijn favoriete begeleider (die van de Bounty’s) droeg een gek hoedje, mijn favoriete stagiaire had een soort corsage om en een andere jongere was verkleed als prinses. Ik zou wel foto’s willen posten, maar ja, ze wilden allemaal niet op de foto toen ik vertelde dat ik de foto dan op het blog zou zetten! Jammer…..

Maar ik mag zometeen wel carnavalsmuziek draaien op mijn speaker. De begeleiding komt zo naar me toe om het af te spreken….. Hier alvast een voorproefje…..

Verder heb ik ook afgesproken dat ik na de lunch al mag Sims spelen met de begeleiding! Yes! Weer mooi geregeld. Hopelijk verlicht dat een beetje het gevoel dat ik mijn nieuwe knuffel Joshua niet bij heb en een beetje mis, want ik heb hem wel in Sims!

En vergeet niet om op de poll hieronder te stemmen:

Dit was mijn blog over carnaval bij TriUnity!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik snap niet waarom mensen van boven de rivieren altijd zo geringschattend doen over carnaval, terwijl zij in dezelfde periode op skivakantie gaan en daar precies hetzelfde doen alleen met een Tiroler-thema en dat het dan Apres-skieën heet.

Advertentie

2 gedachten over “Carnaval bij TriUnity!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: