Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben vandaag niet op werk geweest (hoewel het wel zou moeten) en kenninsmaking met mijn nieuwe knuffel!

Beste lezers,

Mijn ouders voelden zich een beetje ziekjes, gisteren, dus ik dacht al: “Hoe moet ik morgen naar TriUnity?” Maar vanmorgen bleek dat zowel mijn moeder als mijn vader positief testten op corona. Dus mocht ik (of beter gezegd: moest ik) vandaag en morgen thuisblijven! En dat terwijl ik morgen mijn nieuwe knuffel Joshua wilde showen op werk, ach ja, dan doe ik dat maandag!

Maar jullie krijgen wel een preview!

Ontmoet Joshua van Malden!

Mijn beste vriend Joshua kennen jullie geloof ik wel, toch? Niet? Nou laat me heel even wat over hem vertellen. Joshua heb ik in 2008 bedacht (ook al zag ie er toen heel anders uit!) als de beste vriend van Lucas Hearsay, later, toen ik hem had herontdekt werd hij de beste vriend van Luc Nefario! Joshua heeft net als Luc Nefario autisme, en ze zitten samen op TriUniversity (een stichting die de ouders van Luc Nefario hebben opgericht, gebaseerd op TriUnity IRL!) Joshua heeft een zusje, Kim, en een jonger broertje (als je een naam weet laat m dan achter in de reacties!) Ook heeft hij een vader en een moeder, die helaas gescheiden zijn. Joshua’s interesses zijn legerdingen (kleding, wapens, soldaten, vlaggen, dat soort spul), gamen (en dan denk je misschien dat hij veel schietspellen speelt, maar dat is niet zo. Hij speelt vooral De Sims-spellen en citybuilders!) en muziek en nog veel meer dingen. Joshua’s favoriete liedje is “België” van Het Goede Doel. Sowieso houdt Joshua van Nederlandse popmuziek uit de 80’s, zoals bijvoorbeeld Doe Maar en het Goede Doel, gewoon, Kwestie van smaak. Hij luistert ook gewoon moderne popmuziek hoor, ook al vindt hij dat minder leuk. (Hij kan Goldband dan weer wel waarderen) (ook al is hij geboren op 5 december 1995). Zijn twee beste vrienden zijn Luc Nefario en Terrence O’Brien, met wie hij op Sims ook in een penthouse woont!

De drie vrienden op een rij!

Zo, nu ik jullie heb verteld over mijn nieuwe knuffel die ik eigenlijk morgen mee wilde nemen. Ga ik jullie vertellen wat ik dan zoal doe als ik ziek ben. Nou ik ben al sinds vanmorgen De Sims aan het spelen. En lekker aan het bingewatchen. Misschien dat ik zometeen ook nog even wat Klokhuis of 13 in de Oorlog ga kijken of zo, of Welkom in de Geschiedenis! Ik zie wel, ik ga sowieso Sims spelen en Reddit lezen.

En morgen denk ik hetzelfde, net als het weekend!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Waarom ik vandaag niet aan het werk ben, zijn jullie mal (of zo opgehitst door die lui van de VVD?) Als je ziek bent hoor je toch niet te werken? Dan hoor je te relaxen en leuke dingen te doen, zoals een serie bingen en De Sims spelen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: