Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Luc Nefario en zijn vrienden!

Beste lezers,

Het is weer woensdag en dat betekent dat ik weer een blogje schrijf over mijn Sims! Ik hoop dat jullie het niet erg vinden dat ik een blogje schrijf over mijn Sims en ik hoop dat jullie het leuke poppetjes zullen vinden!

Dus….. Laten we beginnen!

We beginnen natuurlijk met de protagonist, Luc Nefario. Luc is een jongen uit Nijmegen die houdt van weetjes, gamen, naar de stad gaan, en nog veel meer. Luc is de zoon van Feliciano Nefario, een hoogleraar aan de universiteit van Nijmegen en van Linda Nefario. Luc is een echt wonderkind en is heel slim en ook nog eens populair. Iedereen houdt van hem (op een paar mensen na dan!) Luc’s beste vrienden zijn Joshua van Malden, Aukje van Hees en Terrence O’Brien. Ook heeft hij een Fennekin genaamd Freekje waar hij heel erg veel van houdt. Hij is ook vrienden met Lucas Hearsay, met wie hij een vriendelijke rivaliteit heeft. Luc’s favoriete eten is carpaccio en zijn favoriete videogame is De Sims. Zijn favoriete liedje is Als ik jou zie van Aukje Fijn.

Dit is Joshua van Malden. Ofwel de beste vriend van Luc Nefario. Joshua’s moeder is de premier van Katoren (het land waar mijn Sims zich afspeelt). Joshua zelf is avontuurlijk, slim, grappig en heel; behulpzaam (vooral als je Luc Nefario heet). Luc en Joshua kennen elkaar al sinds de middelbare school, toen ze bij elkaar in de klas kwamen te zitten. Later kwam Karin Davis er ook nog bij! Joshua en Luc Nefario beleven altijd de meest gekke avonturen in Center City, de stad waar ze wonen. Joshua komt trouwens uit Rotterdam en zijn favoriete liedje is België van Het Goede Doel. Het rare aan hem is is dat hij een obsessie heft voor legerdingen (dus: legervoertuigen, militair machtsvertoon, dat soort dingen), tijdens de coronacrisis wilde hij dan ook een (tijdelijke) militaire dictatuur in Katoren, waarbij het leger alle macht heeft. Gelukkig maar dat dat niet is gebeurd!

Karin Davis is de dochter van de beroemde schrijver Carl Davis en ze is een echte geek-girl (een meisje wat van “nerderige” dingen houdt zoals computerspelletjes, sci-fi-films, programmeren, en dat soort dingen). Haar grote droom is om net als haar vader een schrijfster te worden. Maar dat is niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom heeft ze ook een tijdje aangepapt met de zoon van Cyril Hearsay, die trouwens ook een vriend van haar vader is (en dan bedoel ik Cyril, en niet zijn zoon Lucas). Maar toen ze het uitmaakte met haar jeugdvriendje Lucas Hearsay om met Luc Nefario uit te gaan, knapte er iets bij Lucas en nu is Lucas uit op wraak…….. Als dat maar goed gaat! Gelukkig heeft ze nu een heel leuk leven met Luc Nefario! Haar favoriete liedje is Call me Maybe van Carly Rae Jepsen.

Dit is Lana de Wit, een mysterieus meisje waarover niet veel bekend is. Behalve dan dat ze op een bepaalde leeftijd door haar ouders gedropt is op de Thierry Baudet Academie in Engeland. Daar had ze heen leuke tijd. En toen ze 16 was is ze van school afgestuurd en heeft ze nog met John Swan rondgehangen (die toen nog crimineel was) totdat ze Joshua ontmoette. Toen dumpte ze John en ging voortaan met Joshua uit. Toen pas zocht ze ook weer contact met haar ouders, die inmiddels NOG een kind hadden gekregen. Een zoontje genaamd Paul met best wel grote oren. Maar Paul deed helemaal niet onaardig tegen Lana, integendeel, ze konden het heel goed met elkaar vinden. Tegenwoordig zijn Lana en Joshua nog altijd samen en staan ze zelfs op het punt te trouwen. Dus hopelijk krijgt Lana eindelijk het gelukkige leven wat ze altijd al wilde! Oh, ja, haar favoriete liedje is trouwens I Really Like You van Carly Rae Jepsen! Haar hobby’s zijn trouwens lezen, gamen en verhalen schrijven!

Dus, wat vinden jullie van deze Sims? Ik hoop dat jullie ze leuk vinden en ik hoop dat jullie van dit blog genoten hebben!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb vanmiddag ook het nieuwe Simspakket ge-preorderd bij Nedgame! Als het maar goed gaat! En niet zoals de vorige keer toen de PostNL een dag te laat was! EEN DAG! Weet je hoeveel tijd dat is in Lucas-jaren!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: