Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wie zijn Terrence en Aukje?

Beste lezers,

Vandaag ben ik op De Sims 3 begonnen aan een nieuw verhaal met in de hoofdrol Terrence en Aukje! Om jullie inzicht te geven in wie wie is schrijf ik dit blog!

We beginnen met Aukje! Zoalsjullie wel weten is Aukje gebaseerd op Aukje Fijn. Daarom is ze ook zangeres (ook al schiet dat niet echt op!) Ze heeft ooit in Likybin City twee hitjes gehad; namelijk Wereldbol en Als ik jou zie. Daarna heeft ze nooit meer een hitje gehad! Verder is ze ook nog geheim agent voor het Agentschap van haar vader Kane (en waarom schrijf ik dat met een hoofdletter vraag je je misschien af? Nou omdat dat agentschap dus gewoon het Agentschap heet!) Aukje is een erg lief meisje, maar kan soms best stoer zijn. Zeker omdat ze ook games speelt zoals GTA (vaak met haar vriend Terrence trouwens!) Aukje is een dappere, charmante, ietwat fliterige meid die zich de kaas niet van het brood laat eten! Haar favoriete liedje is (ofcourse) Als ik jou zie van Aukje Fijn (Duh!)

Dit is Terrence Game, maar zeg maar gewoon Terrence hoor! Terrence ziet er misschien sportief uit, maar schijn bedriegt. Hij is een echte nerd die van gamen houdt (en dat varieert van simulatiegames zoals de Sims en Tropico tot aan FPS-games zoals Call of Duty en open-world games zoals GTA). Terrence is slim, humoristisch, vriendelijk en is altijd samen met zijn beste maatje Aukje (en vaak doet Luc Nefario dan ook nog mee!). Hij ziet er misschien stoer uit, maar hij heeft wel een groot hart! Terrence is ook nog eens een geluksvogel wie het altijd meezit, ook al is hij soms een beetje kort van geheugen als hij een verhaal bedenkt waar hij helemaal in zit. Oh ja, en hij heeft een vriendelijke rivaliteit met Lucas Hearsay, die net als hij schrijver wil worden. Zijn favoriete liedje is Ping van Fouradi!

Ik hoop dat jullie het niet erg vinden dat ik weer een Sims-blogje post! Ik hoop ook dat jullie in de poll hieronder achterlaten wie jullie favoriet is:

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Er komen leuke weken aan, naast aankondigingen van Sims-gerelateerde onderwerpen, ga ik over twee weken ook naar Euro Disney! De toekomst is geweldig (voor mij)!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: