Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vandaag lekker chillen (en even naar Duitsland)

Beste lezers,

Ik heb vanmorgen de hele ochtend Sims gespeeld, en ik kan je zeggen dat ik nu van gekheid niet meer weet wat op Sims te doen, behalve wachten op het nieuwe pakket! Maar zonet ben ik in Duitsland geweest en heb ik toch weer inspiratie gekregen voor Sims.

Waarom ik naar Duitsland ging? Mijn ouders moesten boodschappen doen omdat ze waren vergeten de boodschappen van Picnic te laten bezorgen, Picnic is een soort online supermarkt en ik vind het heel handig. Zeker omdat ik dan meer tijd heb voor leukere dingen. Zo wilde ik vandaag naar de stad om een reclamefoto te maken met mijn nieuwe knuffel Joshua, maar, helaas, mijn ouders wilden veel liever boodschappen doen in Duitsland. Toch heb ik nog een dagje stad van ze te goed! Hopelijk lezen ze dit, want dan weten ze het!

Dit zijn Joshua en zijn vriend Luc!

Verder heb ik vandaag niet zo veel gedaan, behalve dan de hele ochtend Sims spelen en wat Reddit gelezen. En ik heb het boek over Rotterdam van mijn vader geleend om het even te lezen.

Nou, als vandaag geen chilldag is dan weet ik het ook niet meer!

Oh ja, dan heb ik nog een liedje voor jullie!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Volgende week is een drukke week voor mij, want dan komen er en een nieuwe Simsupdate en het nieuwe pakket uit! Helaas kan ik het pakket denk ik pas een dag na release spelen vanwege PostNL!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: