Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb gisteren gekookt met mijn vader!

Beste lezers,

Ik heb vandaag gewoon een lekker chilldagje en voer niet zoveel uit! Wat ik wel heb gedaan is Sims spelen met Akira en zijn vrienden waarbij ik Akira aan Lana heb gekoppeld! Bovendien heb ik net lekker dropjes gegeten en eerder op de dag al een bakje chips, daar is het ten slotte zondag voor!

Gisteren heb ik trouwens met mijn vader gekookt en dat was eigenlijk best leuk. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik van koken met o.a. mijn vader, Zeefscheef, en mijn nichtje meer heb geleerd dan van koken op school. Waar we op school vooral snacks en cupcakes en dat soort dingen maakten, leerde ik met Zeefscheef hoe ik ECHT maaltijden moest klaarmaken. Wat ik veel interessanter vind TBH, want daar heb je nog wat aan! Ik heb er zelfs een comment over op Reddit geplaatst!

Wat ik heb gekookt? Nou ja, het was niet heel speciaal, gewoon chipolataworstjes met salade en zoete aardappelfrites (of is het patat?). Maar het was wel heel erg lekker! Bovendien had ik ook een heel lekker toetje: Chocoladevla met pure chocoladehagelslag!

Over Zeefscheef gesproken, die is sinds ze een kind heeft wel heel erg veranderd, vooral qua muziekkeuze. Toen ik haar nog vaak zag hield ze oprecht veel van Carnavalsmuziek en andere Nederlandstalige genres. Maar toen ze een kind kreeg verschoof dat naar kindermuziek (vooral Kinderen voor Kinderen) en standaard Nederpop wat ze ook op 538 en Sky Radio en QMusic draaien. Hoe kan het dat mensen zo veranderen? En gaat dat ook met mij gebeuren?

Bovendien heb ik hier nog een foto van mijn kat Mallow bij Mello-Cakes van Milka!

Ik hoop dat jullie dit een leuk blogje vonden!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb zin in volgende week, want dan komt er een nieuw Simspakket uit! En de weken daarna worden ook leuk!

Advertentie

2 gedachten over “Ik heb gisteren gekookt met mijn vader!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: