Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb een heel goed idee voor op Sims!

Beste lezers,

Vannacht droomde ik over mijn Sims-karakter Lana de Wit en dat ik een interview met haar had. Daarom heb ik nu de hele dag al zin om Sims te spelen. Maar helaas, het mag pas om 15.00 uur. Ik zou het liefst nu al willen Sims spelen met Lana de Wit en Lucas.

Wat ik dan op Sims wil doen? Lana de Wit maken samen met Lucas in hun huis. En hun huis wordt een penthouse in een appartementengebeouw. Hieronder kun je zien hoe het eruit ziet.

Ik heb zo veel goede ideeën voor Sims. Het is alleen jammer dat ik ze niet mag uitvoeren tot 15.00 uur. Ik wil ze het liefst nu al uitvoeren zodat ik er lekker mee aan de slag kan op Sims, maar helaas is dat te veel gevraagd. Ik wil gewoon de Sims gaan spelen! Verdorie!

Verder ben ik vandaag ook reisseries van de VPRO aan het kijken (zeg maar gerust bingen). Gewoon, om de tijd te doden tot ik mag Simsen. Zo ben ik nu Van Moskou tot Moermansk aan het kijken en dat is een best interessante reisserie! En er zijn niet alleen reisseries over Rusland. Maar ook over China, Japan, Scandinavië, Iran en nog een hele hoop andere gebieden. Dan heb ik nog wel even wat te kijken.

Ik hoop dat ik vandaag eerder mag Sims spelen en dat ik als ik Sims ga spelen een hoop lol heb!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Weten jullie niet wie Lana en Lucas zijn? Nou, dan hebben jullie geluk! Want hier is een foto! Woensdag meer info!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: