Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vandaag toevallig een pretdag!

Beste lezers,

Ik was gisteren aan het programmeren, tot ik op een gegeven moment niet meer verder kwam en vast kwam te zitten. Ik dacht: “Dit laat ik morgen wel oplossen!” Maar vandaag is de persoon die mij altijd helpt als ik vragen heb over mijn programmeercursus er niet, die is er donderdag pas weer. Dus dat wordt donderdag.

Wat ik vandaag wel allemaal doe? Een beetje Reddit lezen en internetten en dingen voor mezelf. Eigenlijk gewoon een beetje relaxen! Ook ben ik verder gaan lezen in het boek “De meeste mensen deugen“, wat best een interessant boek is dat gaat over hoe de mens van nature goed is maar de beschaving ons heeft “verpest”. Eigenlijk ben ik vandaag dus gewoon aan het chillen, al mag ik niet Simsen tot 15.00 uur.

Over Sims gesproken, ik heb weer een leuk verhaal bedacht over Lana de Wit en haar vriend (die touwens ook mijn alterego is) die samen in een appartement wonen in San Sequoia, de wereld die in het nieuwe pakket zit wat donderdag uitkomt (al denk ik dat ik dat pakket pas vrijdag krijg i.v.m. het bezorgtempo van PostNL ), en dat appartement ga ik vanmiddag bouwen! Hieronder zien jullie wat concepten!

Mooie concepten h’e? Ik hoop dat het in de Sims net zo mooi wordt! Het is trouwens gebaseerd op een appartement uit de game GTA V!

En ja, morgen moeten we weer stemmen, ditmaal voor de Provinciale Staten! Ik heb er helemaal geen zin in en wil liever thuis de Sims spelen, maar ja, mijn vader zal me vast meenemen naar het stemlokaal! Maar dat stemlokaal zit op dezelfde plek als waar ik sport dus dat kan ik mooi na het sporten even snel doen! En voor als je wil weten wat ik ga stemmen? Volt natuurlijk! (Dat hoewel ik liever niet stem om me politiek neutraal te houden!)

En dan nog dit….. Deze week ben ik helemaal fan van het liedje Domino van Jessie J. Ik heb het zelfs tot lievelingsliedje van Lana de Wit gebombardeerd, en ik kan het niet laten om m hier op het blog met jullie te delen!

Hopelijk vinden jullie het liedje leuk!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Vandaag ben ik best wel hyper en dat komt omdat er om 18.00 uur (dus tijdens etenstijd) een best wel grote Sims-update uitkomt! Hier kun je lezen wat er allemaal in zit!

Advertentie

2 gedachten over “Ik heb vandaag toevallig een pretdag!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: