Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wat ik vannacht heb gedroomd….. (en een stukje over Reddit!)

Beste lezers,

Ik kom net terug van het sporten en ik vond het best leuk, omdat ik lekker aan het kletsen was met mams! Maar daar gaat dit blog niet over, dit blog gaat over mijn droom vannacht. Want die was best vreemd!

Wat ik droomde vannacht was dat er een reünie was van mijn middelbare school. Ik herkende iedereen en iedereen was geen steek veranderd. Ook waren er sommigen die een act hadden, zo coverde een vriend van me met zijn gitaar (hij kon goed gitaarspelen) liedjes van Queen (zoals Another One Bites the Dust) en had ik de band van mijn beste denkbeeldige broer Donnie Smits (die komiek is) mogen lenen om mijn cover van België van het Goede Doel tre zingen. Mijn ex had ook een act, maar wat die was ben ik vergeten toen ik wakker werd.

En dan nu over Reddit! Ik zat vanmorgen op Reddit te lezen over wat mensen later wilden worden toen ze jong waren. Nou, ik zal vertellen wat ik toen ik jong was later wilde worden. Ik wilde na het zien van Cyril Hearsay bij Totally Spies en het bedenken dat ik zijn zoon was, boekenschrijver worden. Omdat anderen vonden dat ik zo leuk verhalen kon bedenken. Verhalen schrijven ben ik altijd blijven doen, en dat doe ik nog steeds. Later wilde ik een eigen videogame maken gebaseerd op mijn verhalen (een RPG) die eruit zou moeten zien als de videogame Mother 3. Weer later wilde ik -net zoals veel kinderen nu- YouTuber worden. Ik had zelfs plannen voor een Sims-YouTubekanaal. Maar toen ging het uit met mijn vriendinnetje van dat moment en dus wilde ik wraak en wilde ik de leider van Nederland worden zodat ik alle Wijchenaren (dat vriendinnetje kwam uit Wijchen) kon deporteren naar Pitcairn, en ik wilde het Amerikaanse meetsysteem invoeren in Nederland, evenals de dollar. Komen deze ideeën je bekend voor? Dat kan kloppen, het zijn namelijk de ideeën van Cyril Hearsay uit mijn boek De Club van Wijchenaren. En toen ik die fase voorbij was wilde ik weer schrijver woerden. En ik doe nu een cursus programmeren zodat ik games kan leren maken. Dus voor mijn jeugddromen ben ik nu keihard aan het knokken. Gelukkig niet voor die wereldleiderdroom.😂

Mother 3

Ook zat ik te lezen vandaag op Reddit hoe mensen als kind hun verjaardag vierden. En daar ga ik ook iets over zeggen. Waar andere kinderen naar een indoor-speeltuin gingen of naar het zwembad en daarna patat. Waren mijn feestsjes meestal of iets leerzaams (we zijn bijvoorbeeld een keer naar een kaasmakerij geweest, en meermaals naar een museum) of een filmfeestje, of (heel vaak) een gameparty. Dus in plaats van “Ik vertel niet wat we gaan doen, maar neem je zwemspullen mee!” stond er bij mij “Ik vertel niet wat we gaan doen maar neem je favoriete videogame en eventueel een gameconsole mee!”. Leuk feitje: Op mijn 23e verjaardag probeerde ik weer zo’n gameparty, maar helaas waren de meeste genodigden daar senioren, die niet eens weten hoe hun smartphone of tablet werkt. Zelfs mijn Kahoot-quizidee met een quiz over mijn verzinwereld werd afgeslagen en het werd (zoals gewoonlijk) in een kring gaan zitten en lullen over voetbal en de streken van onze “grote vriend” Poetin in de Oekraïne, terwijl de worstjes, kassjes en snacks rondgingen. Blech.

Meer heb ik niet te vertellen en ondertussen wacht ik op het Simspakket wat morgen uitkomt.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik denk niet dat ik ga stemmen vandaag, geen van mijn ouders gaat, dus dan denk ik dat ik ook maar gewoon een beetje ga gamen vanavond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: