Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wie zijn Donnie en Zion?

Beste lezers,

Vanavond komt het nieuw Sims-pakket uit. En daar zit ik me al de hele dag op te verheugen. Het liefst zou ik al na de lunch zijn gaan Sims spelen om mijn Sims voor te bereiden, maar dat gaat helaas niet. Wel heb ik gisteren een huishouden gemaakt met mijzelf, Lana en Donnie en Zion erin op Sims om daarmee het nieuwe pakket uit te testen. Maar wacht……. Wie zijn in hemelsnaam Donnie en Zion?

Laat ik beginnen door iets over Donnie te vertellen. Donnie is 28 jaar oud een cabaretier uit Wijchen. Maar hij woont nu in Center City bij zijn broer Luc omdat zijn vriendin het heeft uitgemaakt en er met zijn huis vandoor is. Over het algemeen is Donnie een pechvogel, ook al is hij wel altijd heel blij en kan hij leuke grappen maken. Donnie is aardig, grappig, en hij weet veel van computers. Ook is hij echt een stadsmens, maar ja, tegen een mediterrane villa (zoals hij had) zegt niemand nee. Ook kan Donnie heel goed koken. Donnie’s persoonlijkheid is gebaseerd op die van Arjen Lubach, Pieter Derks en Najib Amhali. Donnie favoriete liedje is We built this City van Starship. Oh, ja, Donnie is ook de hoofdpersoon in mijn boek De Club van Wijchenaren. En hij heeft toen hij jong was op Alola gewoond….. Just sayin’. En hij heeft zijn eigen band die altijd de muziek speelt bij zijn optredens.

Zion daarintegen is nog een kind van 12 die nog op school zit. Ook al beleeft hij vaak leuke avonturen met zijn ooms Donnie en Luc. Waarom Donnie voor hem zorgt en niet zijn vader/moeder? Omdat hij ooit eens bij Donnie is wezen logeren maar zijn vader/moeder kwam hem nooit ophalen. (Voor als je het niet weet, dit is een grap/verwijzing naar de neefjes van Donald Duck!) Sindsdien draagt Donnie dus de voogdij voor zijn neefje. Zion houdt heel erg van computerspelletjes en dan vooral racespelletjes en schietspelletjes. Ook is Zion altijd erg vindingrijk en weet hij altijd wel een oplossing! Waarom de knuffel van Zion groter is dan die van Donnie? Omdat in IRL er ook mensen van 12 zijn die groter zijn dan volwassenen. Daarom.

Nou, nu weten jullie meer over deze twee personages weten wil ik weten welke jullie de leukste vinden? Donnie of Zion? Stem hieronder in de poll!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb behoorlijk veel zin in dat dat Sims-pakket uitkomt! Misschien schrijf ik er een dezer dagen wel een blogje over! Maar morgen eerst een Luc’s Weetjeshoek!

Advertentie

Een gedachte over “Wie zijn Donnie en Zion?

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: