Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Het universum speelt hele gemene spelletjes met mij!

Beste lezers,

Gisterenavond toen ik terugkwam was ik heel enthousiast om het nieuwe Simspakket te gaan uitproberen, alleen hij wilde niet downloaden. Daar werd ik zo boos over dat ik Sims een tijdje afzweerde. Ja, een tijdje (precies tot na het avondeten, toen wilde het pakket wel ineens downloaden) Maar ik was door alle emoties zo moe, dat ik geen kans kreeg veel met het pakket te doen. Daardoor miste ik een heel belangrijk appje……..

En hoezo dan? Vraag je je nu waarschijnlijk af. Nou, een van mijn begeleiders appte me met de vraag of we de 18e (morgen) naar Amsterdam zouden kunnen gaan. Dat heb ik even overlegd met mijn ouders, en wonder boven wonder, ze vonden het goed. Dus ik heb vandaag om het te vieren drie pluches mee naar werk genomen, waaronder Kane. Waarom ik Kane in het bijzonder benoem? Omdat hij uit Amsterdam komt, duh! (Eigenlijk komt hij uit de Tri-State Area in de VS en is later naar Amsterdam geëmigreerd)

Ook heb ik (vanmorgen al) kaartjes besteld voor de activiteit van die dag. We gaan naar het Verzetsmuseum! Dat zit vlakbij Artis, waar we misschien ook nog heen gaan! En we gaan natuurlijk ergens wat eten! Hmm, wat zijn (lekkere) Amsterdamse specialiteiten, laat het me weten in de reacties! Ook gaan we naar een aantal oorlogsmonumenten (en een foto maken bij een bushokje/reclamebord met mijn knuffel Swan, die vandaag ook mee is!)

Ik heb al zin in morgen, en in vanmiddag want dan ga ik Sims spelen met het nieuwe pakket!

En wat ik bedoel met “het universum” in de titel. Anderen noemen het God of Allah of zo. Maar ik ben atheist dus ik geloof gewoon in het universum!

Oh, ik heb nog een leuk liedje ter voorbereiding!

Oh, en deze!

Ik hoop dat jullie de liedjes leuk vinden.

Verder gebeurt er volgende week nog veel meer leuks, zo komt mnijn nichtje koken en ga ik naar Disneyland Parijs. En ik ga sporten.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Mijn vader is vandaag in een beetje puberale stemming, vanmorgen toen ik aankondigde naar Amsterdam te gaan, vroeg hij of ik een foto wilde maken in de Rode Lampjeswijk (AKA De Wallen). Ieuw, pap, nee bedankt. Zou hij soms last hebben van zijn midlifecrisis? Ik hoop het niet, want anders staat er straks een Ferrari/Lambo/Porsche/Dikke BMW (doorstrepen wat niet van toepassing is) voor onze deur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: