Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik was vandaag weer eens op uitje naar Amsterdam!

Beste lezers,

Eergisterenavond kreeg ik via WhatsApp het bericht dat een van mijn begeleiders met mij naar Amsterdam wilde vandaag! Helaas sliep ik toen vanwege een nogal emotionele uitspatting eerder die dag. Maar gisterenochtend had ik het allemaal geregeld (binnen een ochtend, een record!) Maar wat heb ik dus allemaal gedaan?

Nou, om 10 uur kwam mijn begeleider me ophalen met zijn vriendin die ons naar het station bracht. Eenmaal met de trein aangekomen in Amsterdam besloten we gelijk naar het museum te lopen, en een lunchtent te zoeken. Beiden zaten vlak bij elkaar en ik had bij die lunchtent een lekker broodje Parmaham gegeten.

Nadat we bij het museum waren geweest, waar ik geen foto’s van heb masaar wat wel heel interresant was. (En ik een nieuw stripboek over WOII had gekocht!) Gingen we naar een kruistocht doen naar de Jamin, want het was al bijna 15.00 uur. Eenmaal bij de Jamin aangekomen wist ik gelijk wat ik wilde hebben! Een reep Tony’s Chocolonely donkere melk brownie smaak! Die wilde ik al zo lang proberen! En ik heb ook nog een zakje drop gekocht voor een van mijn begeleiders bij TriUnity die ik haar schuldig was.

En toen ging ik naar een plekje om mijn snack op te eten. Dat vond ik uiteindelijk op de Dam waar ik op het plein bij het Nationale Monument ben gaan zitten en daar heb gechilled, muziek heb geluisterd en gegeten. Man, ze moeten echt wat parkbankjes op de Dam neerzetten! Op zo’n stoepje zitten is niet goed voor je kont!

En natuurlijk heb ik foto’s!

Lekker chillen in de zon!

Daarna gingen we door naar de Game Mania omdat ik daar even wou kijken. Toen dat gebeurd was heb ik nog even een rondje gelopen, tot ik me besefte dat ik op de Wallen was aanbeland. Natuurlijk herinnerde ik me de belofte die ik aan papa gedaan had en toen moest ik even een foto maken. Helaas mocht ik geen foto maken met een prostituee erop vanwege de AVG dus heb ik het maar bij een (verlaten) bordeel gedaan.

Dus, pap, wanneer krijg ik die pluche die je mij beloofd had?

Daarna was het bijna etenstijd, maar eerst ben ik nog even langs het Beursplein gelopen om een foto te maken met Nate!

Deze foto wilde ik al zo lang maken!

Daarna hebben we gegeten bij Bravi Ragazzi (tip: dat is de lekkerste pizzatent van de stad, dus als je ooit in Amsterdam bent…) Daar had ik een pizza quattro stagioni, en mijn begeleider een pizza salami. Ik vond de pizza heerlijk, maar mijn begeleider vond m niet zo lekker, wat ik heel amusing vond. Maar ik heb wel een foto van mij met de pizza.

En wat is een dagje stad nou zonder een foto bij een bushokje?

Ik had dus vandaag een best leuke dag in Amsterdam! En ons volgende uitje is Antwerpen!

Vandaag Amsterdam, volgend weekend Parijs, over een paar weken Berlijn! (Sorry dat dit een beetje klinkt als een schurk die de wereld wil overheersen! Dat was ook precies de bedoeling!)

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Kennen jullie de rap-versie van De Bom van Doe Maar al? Ik heb m vanmorgen aan mijn begeleider laten horen en die vond m wel geinig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: