Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vandaag lekker chillen

Beste lezers,

Gisteren heb ik geblogd dat ik die dag naar Amsterdam was geweest. Dat was best een leuk uitje! Zo gingen we naar het Verzetsmuseum en gingen we pizza eten (met nogal wisselende reacties!) Ook zagen de lui die achter de kassa stonden in de Game Mania mijn poppetjes aan mijn keycord en gingen er een hele discussie over houden. Toen ik vertelde dat ik uit Nijmegen kwam, zeiden ze dat ze Nijmegen kenden van die “rotonde waar de verkeersregels raar zijn en waar veel ongelukken gebeuren!” AKA het Keizer Karelplein. Geen woord over ” Dat is ver buiten de ring!” Ik heb onderstaand kaartje dus niet hoeven te laten zien. Verder hebben we ook nog wat gekletst over de personages aan mijn keycord.

Nederland in de toekomst (waarschijnlijk…)

Maar gisterenavond was ik zo op dat ik nog wel heb Sims gespeeld, maar ik ging ook vroeg slapen. Daardoor was ik vanmorgen heel vroeg wakker en ging ik op mijn tablet een beetje internetten. Want ja, wat moet je als je ouders uit willen slapen en jij toch al wakker bent?

Dus besloot ik vandaag maar een beetje te chillen, lekker Sims spelen, boeken lezen (Zo ben ik begonnen in het boek ” Het Complot tegen Amerika” wat gaat over een geschiedenis waarin Amerika nooit deelnam aan WOII) en lekker internetten. Ook besloot ik me vandaag niet aan te kleden en lekker in mijn pyjama te blijven zitten. (Al moet ik vanavond wel douchen!)

Over het algemeen heb ik best wel een lekker chilldagje, en volgende week wordt ook leuk, want woensdag ga ik sporten, donderdag ga ik met mijn nichtje koken, en vrijdag ga ik een weekendje weg naar Euro Disney!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Oh, voor ik het vergeet te zeggen, mijn tante en ik gaan op 15 april weer wat leuks doen! Ik zit te twijfelen tussen Eindhoven of Tilburg. We kijken wel wat we gaan doen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: