Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik mocht gister zomaar een nieuwe plushie bestellen

Beste lezers,

Gisterenmiddag was ik even een afspraak voor een uitje naar Tilburg wat ik had gepland met mijn tante in mijn agenda aan het zetten en toen zag ik dat ik een nieuwe pluche mocht bestellen. Ik schoot toen vet in de stress en belde direct mijn moeder, want mijn ouders waren bij de buren. Nou die reageerde niet op mijn belletje en toen belde ik dus mijn vader, en toen ik hem vertelde dat ik een pluche mocht bestellen omdat dat in mijn agenda stond ging hij daar niet mee in discussie. Hij zei alleen maar dat ik het nu zelf mocht weten omdat ik eigen baas ben over mijn geld. Okay? ……….

De stress maakte ineens plaats voor blijdschap, want ik wist gelijk welke plushie ik mocht bestellen en ging gelijk naar de site van de Nedgame! Willen jullie m zien? Ik ben zo enthousiast dat ik een foto wil delen! Ik hoop dat jullie m mooi vinden! Ik heb er alleen nog geen naam voor….. Voor nu heet deze knuffel Terrence. Maar als jullie eeen betere naam weten hoor ik die graag. Het moet wel een Engelstalige naam zijn!

Verder ben ik ook begonnen met het kijken van de film Aristocats op Disney+ ter voorbereiding van mijn reisje naar Disneyland Parijs dit weekend. Het is een best leuke film, vind ik zelf. Alleen kan mijn brein er alleen mar een satire in zien van het leven van rijke mensen in de tijd waarin de film zich afspeelt (het fin de siécle) en kan ik niet stoppen met commentaar leveren. Alhoewel er ook wel een paar grappige stukken in zitten. Als je deze film nog niet gezien hebt….. zeker doen!

Ook was ik vanmorgen tijdens mijn programmeercursus bezig om een “Random Quote Generator” te maken met allerlei quotes van bekende personages uit mijn Simswereld. Ik had daar zoveel lol in met het bedenken van uitspraken dat mijn tijd die ik normaal besteed aan programmeren al voorbij was en ik een banaan moest gaan eten! Ik hoop dat ik dit project ooit eens aan jullie kan laten zien!

Trouwens, ik heb ook nog een foto voor jullie waarop ik bij het Monument op de Dam sta! Die foto staat nu ook op de homepage! Want mijn vader vond de oude foto “te donker”.

Ik hoop dat jullie een leuke naam bedenken voor mijn knuffel!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Zoals jullie misschien al gezien hebben, heb ik wat aan het uiterlijk van de site zitten sleutelen! Vinden jullie het mooi geworden? Ik vind dat het nu nog meer op SimsVIP lijkt. De site die ik als voorbeeld gebruik. Laat me weten wat jullie van het nieuwe uiterlijk vinden in de comments!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: