Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn gedachten zijn vandaag all over the place!

Beste lezers,

Vandaag gebeurt er veel. Zo is het pakketje met mijn april-knuffel vanmorgen al bezorgd, terwijl ik op de site van de Nedgame had aangegeven dat ik een avondlevering wilde. Dat is dus €1 door de gootsteen gespoeld. Nu zou ik het liefst de Nedgame en de PostNL de huid willen volschelden met allerlei enge ziektes (daar staan wij Nederlanders immers om bekend!) maar dat ga ik niet doen, want dat zou onfatsoenlijk zijn. In plaats daarvan laat ik gewoon een klacht achter (als ik zou weten hoe dat moest……..)

Afijn ik ben wel heel blij dat het pakketje er al meteen is als ik thuis ben en probeer ik nu mijn moeder (of iemand anders) naar mijn huis te laten rijden om vor mij een knuffel te halen die ik nu graag bij me zou willen hebben. (Donnie of Eevee) En als ze dan toch thuis zijn en de knuffel(s) ophalen, kunnen ze ook gelijk mijn pakketje meenemen. Een win-win situatie dacht ik.

Eevee
Donnie

Zouden de karakters op de bovenste twee plaatjes een leuk Sims-huishouden vormen? Laat het me weten in deze poll!

Maar helaas, niemand wil naar mijn huis rijden omdat ze allemaal te druk zijn! Dat vind ik best jammer, maar het is niet anders! Ik krijg het pakketje vanavond en gelukkig heb ik morgen de hele dag vrij! Dan kan ik er heel leuk mee gaan knufffelen en de knuffel maken in de Sims!

Alleen dan rest nog de vraag…… Hoe is mijn pakketje bij mij thuis bezorgd terwijl er niemand thuis is?

En dan nog dit…… Vanmorgen werd ik wakker met het liedje Eet veel Bananen van Zanger Rinus in mijn hoofd. Ik had er zelfs over gedroomd volgens mij. Maar omdat ik er over gedroomd had ga ik die vanmiddag in de Sims zetten! En weten jullie niet welk liedje dat is? Kijk hieronder!

Klikken op eigen risico! Luc’s hoekje online is niet aansprakelijk voor eventuele gehoorschade en/of oorwurmen!

Zoals je ziet gaan mijn gedachten van hot naar her op het moment! Gelukkig ben ik nu even lekker Disney+ aan het kijken om te ontspannen (en terwijl ik kijk lever ik natuurlijk commentaar) en ik ga vanmiddag ook nog Sims spelen met de familie van Terrence en Team Salsa Tequila! Ter voorbereiding is hier het teamlied van Team Salsa Tequila!

Klikken op eigen risico! Luc’s hoekje online is niet aansprakelijk voor eventuele gehoorschade en/of oorwurmen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Mijn familie is zich al helemaal aan het verheugen op ons reisje naar Disneyland! Mijn vader was gisterenavond in een tophumeur toen hij zag dat een van de attracties die hij haat (It’s a Small World) gesloten was. En aan die attractie heeft hij echt een tiefushekel dus dan snap je wel hoe blij hij was!

Advertentie

2 gedachten over “Mijn gedachten zijn vandaag all over the place!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: