Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wie is mijn knuffel Terrence?

Beste lezers,

Gisteren was ik heel blij, want ik had in de post een nieuwe knuffel gekregen die ik online had besteld bij de Nedgame. En deze knuffel was heel speciaal, want het was de knuffel die ik had toegewezen aan mijn denkbeeldige vriend Terrence, en omdat jullie waarschijnlijk niet weten wie dat is, stel ik jullie vandaag voor!

Terrence is een hele speciale knuffel voor mij omdat het de knuffel is van mijn denkbeeldige vriend Terrence van de basisschool. Ik bedacht Terrence toen ik weinig vrienden had omdat de rest van mijn klas in groep 5 liever met Pokémon speelde, en ik met Tamagotchi’s. Want Pokémon vond ik maar niks. Nu is dat compleet onvoorstelbaar want ik ben een wandelende Pokémon-encyclopedie. Plus ik heb geleerd dat er best wel wat schattige Pokémonwezens zijn zoals Fennekin en Eevee! Maar daar gaat dit blog niet over, het gaat tenslotte over Terrence!

Terrence was een vriend zoals ik die graag had of wilde hebben. Hij was nerdy, een gamer, en aardig voor mij. Hij was slim, vindingrijk, en erg aardig voor iedereen, ook al hield hij op zijn tijd wel van ondeugd. Ook hield hij heel erg van ijsthee en naast gamen las hij graag boeken. Toen ik later weer wat populairder werd in de bovenbouw van de basisschool bleef Terrence rondhangen, maar veranderde zijn rol een beetje. In plaats van mijn denkbeeldige vriend werd hij nu mijn beste vriend in de denkbeeldige wereld van Center City, de stad van Rabbids Go Home waar mijn verhalen zich vanaf toen deden afspelen. En toen ik het liedje Als ik jou zie van Aukje Fijn ontdekte, kwam er een nieuw karakter bij ons vriendenclubje. Namelijk Aukje van Hees, gebaseerd op Aukje Fijn.

Klikken op eigen risico. Luc’s hoekje online is niet aansprakelijk voor eventuele oorwurmen en/of gehoorschade.

Terrence hield ook erg van gamen. En dan van alle games. Dus niet alleen de games die ik speelde, maar bijvoorbeeld ook (toen was dat een steengoed spel) GTA San Andreas en De Sims 3. Daarom waren ik en Terrence in mijn verhalen vaak te vinden bij de GamezCorner (soort Nedgame/GameStop) in de Babel Mall, het winkelcentrum waar we altijd rondhingen! Oh ja, in mijn verzinverhalen hadden Terrence, Aukje en ik ook onze eigen boomhut.

Een filmpje wat het interieur van de Babel Mall heel goed laat zien!

Ook is Terrence een veelvraat. Zoals ik al zei drinkt hij graag ijsthee, maar dat niet alleen. Hij eet zowat alles. Daarom waren we ook vaak te vinden bij de snackbar in het winkelcentrum waar we altijd rondhingen. Hij at vroeger het liefst pizza. Maar nu eet hij het liefst……. FALAFEL! Ja, die gefrituurde kikkererwtballetjes bedoel ik, en dan het liefst met ijsthee erbij! Qua chocolade eet hij het liefst M&M’s Crispy en Nestlé Crunch.

Terrence’s andere grote passie naast gamen is muziek en hij heeft ook zijn eigen radiostation in mijn Sims, Radio RockTerrence, daarop draait hij ook gewoon popmuziek. Maar veel vaker draait hij daar muziek uit videogames op. Een radiostation voor en door nerds.

Over muziek gesproken, Terrence’s favoriete liedje is Ping van Fouradi.

Klikken op eigen risico. Luc’s hoekje online is niet aansprakelijk voor eventuele oorwurmen en/of gehoorschade.

Helaas ben ik Terrence voor het grootste deel van mijn middelbareschooltijd vergeten. Maar toen ik had gebroken met mijn ex en ik geen vrienden meer had, kwamen hij en Aukje toch weer om de hoek kijken. En sindsdien zijn we weer bij elkaar; we hebben nu zelfs een naam voor onze vriendenclub; Team Salsa Tequila. En een eigen herkenningsmelodie, namelijk Salsa Tequila!

Klikken op eigen risico. Luc’s hoekje online is niet aansprakelijk voor eventuele oorwurmen en/of gehoorschade.

Gelukkig zijn Terrence en ik nu weer bij elkaar en ik hoop dat dat ook zo mag blijven!

En waar de naam Terrence vandaan komt? Volgens internet is het een Ierse naam die “heerser van de mensen” betekent.

Ik hoop dat jullie nu snappen waarom deze knuffel zo belangrijk voor me is!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Mijn moeder was vanmorgen boodschappen aan het doen voor ons weekendje weg naar Parijs, en ze kwam thuis met maar liefst TWEE BOODSCHAPPENTASSEN vol. Jeez, mam, denk je dat we op de camping gaan staan of zo?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: