Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn opa en zijn muziek

Gisterenochtend nadat ik gedouched had ging ik naar beneden, en zag mijn opa en vader klooien met een printer. Na het nagevraagd te hebben bleek het helemaal geen printer, maar een radio. Mijn vader zei al “Hier komen geen blaadjes uit.

Mijn vader en opa met de “Printer”

en ik hoorde van die beetje Apres-Ski achtige muziek die mijn opa altijd luistert, dat kwam dus uit die “printer”. En toegegeven…….. Ik houd ook wel een beetje van dat soort muziek (net als van Videogamemuziek trouwens), maar ook wel gewoon van popmuziek hoor!

Ik ben met dat soort muziek in aanraking gekomen toen ik 10 was en mijn taxichauffeuze Linda die muziek altijd draaide in de bus op weg naar school. Daar had ik een heel leuk taxigenootje, Lilli genaamd. Waar ik wel een beetje verliefd op was. Dus de muziek waar mijn opa altijd naar luistert doet mij terugvoeren naar een tijd waarin alles beter en eenvoudiger was (de periode zo rond 2009 tot 2013). In de eerste 4,5 jaar vasn de middelbare luisterde ik geen Nederlandstalige muziek omdat ik dacht dat mijn klasgenoten me dan zouden uitlachen, pas toen ik brak met mijn beste vriendin in het laatste halfjaar brak, begon ik weer Nederlandstalige muziek te luisteren omdat ik in een depressie kwam en teruggreep op alles uit 2010 omdat mijn leven toen “great” was.

Ik vond (en vind, nu nog steeds) vooral het nummer “Als ik jou zie” van Aukje Fijn nog heel leuk en begon ook te fantaseren hoe die Aukje eruit zou zien, dat leidde uiteindelijk tot dit:

Een pluche van Aukje! (gemaakt door Mireille Hopman)

Later kwam ik bij TriUnity iemand tegen die Aukje in het echt gezien had; Toen kon je de klok erop gelijk zetten dat dat een van onze inside jokes werd (net als dat er een paar maanden daarvoor iemand was bij TriUnity waarmee ik Cyril Hearsay herontdekte en ontdekte dat hij Cyril heet, toen ging ik dat verhaal ook oppimpen)

Tadaa, dit is ‘m, Cyril Hearsay

Verder luister ik ook nog steeds videogamemuziek!

Heb jij ook muziek die je graag luistert die anderen niet zo leuk vinden?

Een fijne dag verder,

Lucas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: