Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vandaag echt een rare dag!

Beste lezers,

Ik heb vandaag echt een vreemde dag. En dan bedoel ik niet een feestdag of zo, maar echt, ik voel me moe en futloos en zo.

Het begon allemaal toen ik me vanmorgen had verslapen en later bleek dat de rest van mijn familie zich ook had verslapen dus daarom kwamen we later op werk aan.

Bij het ontbijt had ik per ongeluk ook de medicatie voor bij het avondeten ingenomen, wat er denk ik dus voor heeft gezorgd dat ik me nu zo moe en futloos voel. En toen gingen we naar TriUnity.

Eenmaal bij TriUnity aangekomen ging ik eerst mijn spullen klaarzetten en daarna ging ik een planning maken (Ik kwam, doordat ik me had verslapen pas om 10:00 uur aan bij TriUnity). Toen ik dat had gedaan probeerde ik wel aan mijn cursus Creatief Schrijven te werken, maar ik voelde me zo moe dat ik in slaap viel!

De middag verliep verder wel goed hoor! En ik mag over een uur ook weer de Sims gaan spelen. Dat heb ik wel nodig! Na zo’n dag als vandaag!

Heb jij ook wel eens zo’n kutdag zoals ik vandaag heb, waarop alles in de soep loopt? Laat het me vooral weten in de reacties!

Verder is het ook Prinsjesdag verder!

Fijne dag verder,

Lucas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: