Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik had echt een topweekend!

Beste lezers,

Ik heb echt een topweekend gehad! Nee, echt! Ik kon geen beter weekend hebben. Ik heb zoveel leuke dingen gedaan en ik had de facto 3 dagen vrij omdat vrijdag mijn ouders naar ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch) gingen en ik vond dat ik die dag wel naar TriUnity moest, maar dat ik dan de hele dag mocht Sims spelen!

Vrijdag bleven ook nog eens mijn broertje en zijn vriendin slapen, omdat mijn ouders de dag daarop naar Düsseldorf zouden gaan. Dus vrijdagavond zat ik met mijn broertje te bedenken wat we konden doen en ik kwam op het idee om naar de stad te gaan. Omdat ik die week een kutweek had gehad (sorry voor het kleurrijke taalgebruik!) en ik vond dat ik wel een pluche had verdiend om mezelf op te peppen! Dus zaterdag gingen we naar de stad.

In de stad was onze eerste stop de Nedgame, maar de knuffel die ik wou die hadden ze niet. Ik kon m wel bestellen, maar uiteindelijk heb ik dat niet gedaan omdat ik m niet in de winkel kon bestellen en dan thuis laten bezorgen! Ik moest de knuffel dan in die winkel laten bezorgen en dan langskomen, maar dat is nu moeilijk met de avondlockdown en zo……… en trouwens dan moest ik deze woensdag weer naar de stad om die knuffel op te halen. En ik wilde zaterdag al een knuffel hebben……… dus dat werd m niet.

Volgende poging: bij de merchandisewinkel Gator (die zit ook in de stad, volg de link!), zag ik een knuffel die ik graag wilde hebben, maar die stond dus op mijn wishlist! Uiteindelijk heb ik m wel gekocht, en heb ik de desbetreffende pluche van mijn wishlist verwijderd! En ben ik zo gul geweest ook cadeautjes voor mijn broertje en zijn vriendin te kopen, gewoon omdat ik ze lief vindt!

Willen jullie weten wat er nog meer op mijn wishlist staat, volg dat de link naar mijn wishlist!

Uiteindelijk zijn we ook nog naar de Primark geweest, waar ik een kersttrui van Gremlins en een Coca-Cola kersthoodie heb gekocht voor de aankomende kerstweek bij TriUnity!

Maar ik had jullie een foto van mijn nieuwe knuffel beloofd, nietwaar?

Komt ie:

Ontmoet Laura Game, mensen!

De naam van de knuffel is Laura Game en ze is de zus van Terrence Game, die ik vandaag beide heb meegenomen naar TriUnity (en waarmee ik deze week op Sims verder ga spelen)! (Of zal ik haar Lilli noemen, naar mijn vriendinnetje van de basisschool, laat weten wat je een leukere naam vindt in de reacties!)

Zondag gebeurde er niet heel veel speciaals! Ja, ik heb een Bossche bol gegeten! Maar verder was zondag gewoon een relaxt chilldagje met veel Sims!

Hoe was jullie weekend, laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Morgen is er weer een persconferentie, ik ga waarschijnlijk niet kijken omdat ik al weet wat eraan zit te komen en ik heb wel belangrijkere dingen waarover ik me zorgen maak! 😜

3 gedachten over “Ik had echt een topweekend!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: