Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Gestrand zijn en droppings op schoolkamp……

Beste lezers,

Wat een weer hé? Het stormt en, wat ik dan weer zo typisch Nederlands vindt dat is dat als het weer extreem wordt het OV gelijk stil wordt gelegd. In bijvoorbeeld Canada, als het daar -30 is, dan graven ze de auto gewoon uit een manshoge sneeuwbank. Doen ze daar gewoon.

En daar hadden we het over bij TriUnity vandaag, gestrand zijn met het OV. Een van de begeleiders vertelde namelijk dat hij ooit, een keer, lang geleden, was gestrand met de trein. Wat ze toen hebben gedaan? Zitten kaarten, want die begeleider had een kaartspel bij. Ten slotte moesten ze in een gymzaal overnachten tot de volgende ochtend de treinen weer begonnen te rijden.

Ik ben gelukkig nog nooit gestrand met het OV (even afkloppen). Maar ik heb wel een keer gehad dat ik laat thuis was met de taxi omdat er zoveel sneeuw lag. Dat was in 2010. Gelukkig werd de taxi toen wel bestuurd door mijn favoriete taxichauffeuze (Ze lijkt een beetje op een vrouwelijke versie van mijn knuffel Donnie voor als jullie willen weten hoe ze eruit zag.)Laat even in de reacties weten of jij ook een keer gestrand bent!😉

En toen vertelde ik dat al die verhalen over gestrand zijn me deden denken aan een schoolkamp van vroeger op de basisschool. Toen werd ik namelijk een keer midden in de nacht wakker gemaakt, want we gingen een dropping doen! Gelukkig had een van de leraren een PDA met GPS mee (smartphones waren toen nog niet zo’n “ding” als nu) voor tijdens de dropping. Ach, schoolkamp. Dat was ook leuk, dan had ik altijd een beetje vakantiegevoel. Wat ik dan deed zonder pc? De hele dag Donald Duckjes lezen terwijl de tijd voorbijging. En natuurlijk kletsen met mensen.

1:87 Vrachtwagen Iveco "Mona" | Modelauto's (1:87) | Fleischmannparadijs
Even deze grappige foto posten die ook over gladheid gaat (maar wel op een ironische ietwat spottende wijze)

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Waarom mag ik van mijn moeder niet rondrennen? Bij ons thuis niet “vanwege de buren” en hier bij TriUnity niet “vanwege de rest”! MAMA, WAAROM ONTNEEM JE ME EEN DEEL VAN MIJN PERSOONLIJKHEID, ALLEEN MAAR OM ANDEREN TE PLEASEN? 😡😡😡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: