Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Nou, dat was een verassing!

Beste lezers,

Vanmorgen was ik heel boos aan het doen op mijn vader, omdat het te lang duurde voordat ik weer een knuffel mocht bestellen. Nou viel de lievelingsvrouw van mijn vader (mijn mama, of moeder) op dat ik boos was op papa dus wat hebben we toen gedaan? We hebben een plan gemaakt!

Dat plan ging zo: Ik had namelijk al eens eerder een pluche besteld, die niet geleverd kon worden omdat die uitverkocht was (paar maanden terug was dat!) Daar was ik heel bedroefd/boos over. Dus om dat te voorkomen moest ik deze pluche snel bestellen! Voordat ie weg was! Maar dat lukte steeds maar niet omdat ik toen full-on boos werd steeds als mijn vader nee zei. Maar nu heb ik het hele scenario aan mijn moeder voorgelegd; wat ik denk dat er zou gebeuren, en toen zei mijn moeder dat ik dat moest vertellen aan paps in plaats van boos worden. En dat deed ik. Toen gaf hij niet toe en begon weer te kletsen over principes, maar toen ik vertelde dat ik echt nog geen idee heb welke pluche ik wil in oktober (voor november) en ik me nog aan het oriënteren ben. En na lang zeveren lukte het me toch om mijn vader te overtuigen. En mocht ik die pluche bestellen!

Val ik mooi met mijn neus in de boter! Geluk is het wel! Wel moet ik de knuffel wegleggen tot Prinsjesdag, maar dat vind ik helemaal dikke prima! Het is ook best uitzonderlijk dat mijn vader dit toelaat, meestal is hij wel van principes! Weet je wat ook uitzonderlijk is? Een begrafenisondernemer op vakantie op de Kaapverdische Eilanden (uit zonder lijk! HAHA!) Ik ga trouwens over ongeveer 5 weken ook naar Kaapverdië, al was ik zelf liever naar Malta gegaan!

In overig nieuws, ik zag net dat vanaf oktober ergens de Sims 4 gratis te spelen is! Dus als je nog een leuke game zoekt om te spelen, of voor je neefje, je nichtje, je vriendin, je oma, je opa, enz. Klik op de link! Doe er je voordeel mee zou ik zeggen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik moet straks niet vergeten mijn vader een hele dikke vette knuffel te geven! Nogmaals bedankt pa!

P.S.P.S. Nog even een foto van de nieuwe knuffel en het poppetje van hem in De Sims!

Advertentie

2 gedachten over “Nou, dat was een verassing!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: