Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Gisterenmiddag was er best wel een verassing!

Beste lezers,

Gisterenmiddag was ik wat met mijn vader aan het appen die op weg was naar huis vanuit Amsterdam (hij was namelijk een dagje naar het Rijksmuseum geweest)! We zaten een beetje te appen en toen vroeg hij: “Zullen we binnenkort weer eens naar een museum gaan?” waarna hij me een link stuurde naar een of ander museum in Duitsland, en toen ik het adres opzocht viel het kwartje pas….

MIJN OUDERS WILLEN MET ME NAAR BERLIJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HET gaat gebeuren! Dit is geen oefening! Mijn ouders willen dus met me naar Berlijn! Naar de Muur (of wat er nog van over is!) en de Brandenburger Tor! OMG! Omdat ik dat al ruim 2 jaar wil doen met een begeleider, maar dat er steeds niet van komt, hebben mijn ouders het heft in eigen handen genomen en hebben besloten dat wij als gezin (broertje gaat ook mee!) naar Berlijn gaan! Dat is toch awesome? Dan hoef ik mezelf niet meer in een foto van de Brandenburger Tor te shoppen met mijn pluches!

Toen heb ik met mijn vader een reischecklist gemaakt op Google Keep. En daar heeft ie mijn moeder ook aan toegevoegd. Alleen niet mijn broertje, zou het voor hem dan ook een verassing zijn?

Hier sta ik binnenkort ook, met de pluches (of althans, een paar!)

Pap, mam! Jullie zijn de beste ouders ooit! En dat terwijl ik nog geen 2 maanden geleden ruzie had met pap omdat ik een knuffel niet mocht kopen! Maar dat hij dit met mij wil gaan regelen……… Gewoon Awesome! Toen ik het doorkreeg zei Joshua ook: “Dit wordt een Driftveil-momentje!”

In overig nieuws: Gisterenavond toen ik thuiskwam ging ik gelijk op zoek naar een pluche die ik wou maken in de Sims samen met zijn vriendengroep! Uiteindelijk heb ik die pluche gevonden! Hier een foto!

Die met de blauwe haren was ik aan het zoeken, de rest had ik al gevonden!

Ik hou jullie op de hoogte, over de reis naar Berlijn!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik wil nu gaan partyen, natuurlijk doe ik dat in stijl met dit nummer! Zijn er meer nummers die jullie aan Berlijn doen denken? Laat het weten in de reacties!

Advertentie

Eén gedachte over “Gisterenmiddag was er best wel een verassing!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: