Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ontmoet Lucas en zijn vrienden!

Beste lezers,

Gisteren toen ik in de stad was, bedacht ik een nieuw verhaal met Lucas Hearsay en zijn vriendin Tess Blue! Nou zijn jullie vast benieuwd naar de hoofdpersonages! En daar gaat mijn blog vandaag over!

We beginnen natuurlijk met de hoofdpersoon der hoofdpersonen, Lucas Hearsay. Lucas lijkt in alles op zijn schepper, behalve uiterlijk. Zo wil hij graag een schrijver worden/zijn, heeft hij een blog en houdt hij bjivoorbeeld van Nederlandstalige muziek, waaronder Aukje Fijn en Fouradi. Ook heeft Lucas een huisdier (een Fennekin) genaamd Freekje. Lucas is altijd redelijk vriendelijk, maar je moet hem niet boos maken, want dan krijg je met zijn vader te maken. En zijn vader, dat is Cyril Hearsay.

Dit is Tess Blue, het vriendinnetje/huisgenootje van Lucas. Tess kent Lucas omdat Lucas beste vrienden is met haar broer Terrence. Altijd als Terrence ergens mee zit, klopt hij bij Lucas aan. Of als hij gewoon met Lucas wil chillen natuurlijk. Tess is een echte “geek girl” die van gamen houdt (en dan vooral van die point-and-click puzzelspelletjes die je nog wel kent van sites als Spele.nl, maar ze speelt ook graag “gewone” games als GTA en de Sims.) Tess is ook een rivaal van Swan, de zus van Lucas, met wie ze het verder redelijk kan vinden. Tess heeft als baan geheim agent……. oeps, dat mocht ik niet zeggen. Ook is ze nogal een tomboy, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Aukje van Hees en Eline de Leeuw, andere vriendinnen van Lucas die meer meisjesachtig zijn

Terrence Blue is, zoals ik al zei, de beste vriend van Lucas, en Lucas is zijn steun en toeverlaat. Terrence is een echte gamer en houdt dan ook van gamen, lui zijn en eten, vooral veel fastfood eten. Terrence speelt zo’n beetje alle games, maar het leukste vindt hij toch de Nintendo games zoals Pokémon en Animal Crossing, en Rabbids Go Home natuurlijk. Terrence heeft als baan videogame-streamer, maar dat had je al wel kunnen raden. Wist je trouwens dat ik toen ik, 10 was of zo, ik als Terrence verkleed naar school ben gegaan met carnaval. Iedereen vond dat toen heel origineel en ik moest toen uitleggen aan iedereen wat een gamer was, nu hoeft dat waarschijnlijk niet meer!

Dit is Gladion Blue. Gladion is de jongere broer van zowel Terrence als Tess en hij is in tegenstelling tot de eerdere twee, best sportief. Hij vindt het dan ook helemaal niks dat hij zo’n luie gamer als broer heeft, en ze hebben ook geregeld ruzie, maar toch maken ze het altijd weer goed. Gladion’s droom is om de politiek in te gaan en daarom doet hij nu een studie rechten zodat hij bij een partij kan om het later tot premier te schoppen, net als zijn moeder. Verder is Gladion ook heel erg avontuurlijk en aardig en een vriend van Lucas.

Zo, nu ik de hoofdpersonen aan jullie heb voorgesteld, rst er nog maar een vraag: Wie vinden jullie het leukst? Laat het me weten in de comments!

Verder heb ik erg zin in morgen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb ook pluches van deze karakters, dat is de reden dat ik deze blogpost schrijf! Hier een foto:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: