Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vandaag een geluksdag (alweer)!

Beste lezers,

Ik moet vandaag naar de tandarts en daarom moet ik eerder weg op werk, eigenlijk moest ik al weg nog voor ik kon Simsen omdat mama had bedacht dat we eerst een collega naar huis zouden brengen en dan meteen door naar de tandarts! En door die verandering blokkeerde mijn brein want ik kijk echt uit naar het momentje Sims iedere dag op werk, dat vind ik gewoon leuk!

Dus wat heb ik gedaan? Nou, ik heb afgesproken dat ik vandaag, ter uitzondering, een keer al na de lunch mag Simsen! Dat is eigenlijk niet de bedoeling, maar ach, de wereld ontploft niet als ik een dagje wat minder doe en de economie staat ook niet gelijk stil! Dus daarom mag ik gewoon vanmiddag lekker Sims spelen!

Ook heb ik een cadeautje besteld voor een vriendin van me (zondag eigenlijk al) en nu is het ook duidelijk wanneer ik naar die vriendin ga! De dinsdag over twee weken, trouwens! Ik hoop dat ze het cadeautje kan waarderen! Het is een kinderkookboek. Dit geef ik aan haar omdat ik wil dat ze haar kinderen net zo goed leert koken als ik van haar geleerd heb!

En verder heb ik ook nog Donnie Smits en zijn vriendin meegenomen vandaag! Daarmee ga ik vanmiddag dus ook de Sims spelen! Ik weet trouwens nog niet hoe hun huis eruit moet zien! Moet het een penthouse worden in de grote stad zoals onderstaand plaatje? Of moet het een villa in Mediterrane stijl worden in een Zuid-Europees land? Laat jullie suggesties achter in de comments!

Verder heb ik ook nog plaatjes van Donnie en zijn vriendin!

Verder heb ik niks te melden vandaag!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb net lekker de Top 40 zitten luisteren tijdens het programmeren! Ik heb ook een paar nieuwe nummers ontdekt en die in mijn lijst gezet! Ook heb ik het bordspel Cluedo aan mijn wishlist toegevoegd!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: