Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Recept: Broodje Falafel a la Terrence

Beste lezers,

Gisteren was het weer vrijdag, en dat is altijd de dag waarop ik bij TriUnity de lunch verzorg samen met een paar vrienden/begeleiders. Nou mocht ik het recept kiezen; maar omdat mijn knuffel Terrence nieuw was liet ik hem het recept kiezen. En hij houdt heel erg van broodjes falafel dus je kon al raden wat het werd.

Hieronder het recept.

Broodje falafel (voor 10 broodjes)
Nodig:
1 ui
10 pitabroodjes
2 bakjes AH falafel (e.v.t. zelf maken)
3 trostomaten
Ijsbergsla
Knoflooksaus
Sriracha-mayo of een ander pittig sausje (naar smaak)

Begin met het snijden van de groenten, de tomaat moet in plakjes en de ui in ringen, als je een krop ijsbergsla hebt, snij dan de sla in reepjes. (Ik zou geen keukenmachine gebruiken voor het snijden) Bak daarna de falafel in een koeken pan tot ie goudbruin is. Het maakt niet uit dat ze een beetje aangebakken zijn, waren die van mij gister ook een beetje! Bak daarna de pitabroodjes in de koekenpan volgens de instructies op de verpakking.

Daarna maak je de broodjes op, doe er eerst wat sla in en daarna tomaat en ui, daarna doe je drie falafelbolletjes erin en dan kieper je de saus (of sauzen) erop.

Dien op met een glas sparkling ijsthee met een spiraalrietje erin als drinken!


Trouwens, het leukste van de voorbereiding van koken vind ik de boodschappen, gisteren gingen we ook boodschappen doen voor de broodjes falafel! En toen wouden ik en Terrence per se een fles ijsthee meenemen met het boodschappen doen! Maar dat mocht niet van de begeleiding! Ik heb wel een mooie foto gemaakt van Terrence met zijn lievelingsdrankje!


En natuurlijk kwam mijn beste vriend ook nog langs en daar ging ik natuurlijk mee op de foto, maar niet zonder mijn andere beste (knuffel)vriend Terrence!

Het was gister een dag vol leuke verassingen en ontmoetingen bij TriUnity!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. En ik heb met Terrence samen ook nog een foto gemaakt bij een reclamebord met een Thuisbezorgd.nl reclame erin! En ik hoorde dat Katy Perry nu in de reclames van thuisbezorgd zit dus ik heb er een stukje uit de Songtekst van haar nummer “This is How we do” erin gezet! Persoonlijk een van mijn lievelingsnummers!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: