Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb een nieuwe game toegevoegd aan mijn wishlist (voor mijn verjaardag)

Beste lezers,

Gisteren was ik met mijn neef aan het appen terwijl hij de game Civilization 6 aan het spelen was. Hij had recentelijk een uitbreiding gekocht waardoor je als Nederland kon spelen dus hij liet me even zien wat hij al had gebouwd aan steden en zo.

En dat had op mij best wel een reclame-effect (dus dank je voor de graits reclame, neefJE) dus toen ben ik gaan kijken of die game ook op de PC te krijgen is. (Hij speelt hem op de Switch.) En ja hoor, die game is ook op de PC te krijgen en wel bij mijn favoriete gamestore van heel Nederland. (dat komt omdat ze ook leuke merchandise hebben!)

De steden die mijn neef al heeft gebouwd.

Over merchandise gesproken, mijn ouders hebben me vandaag laten zien welke pluches ze in Duitsland (toen ze in Düsseldorf waren) voor mij hadden gekocht! Daar zat helaas de pluche die ik heel graag wil niet bij! Maar wel een vosje! Dat vond ik best verassend! Maar je moet een gegeven paard (of in dit geval vos) niet in de bek kijken zegt Terrence altijd! Jullie zien ze op kerstavond!

De pluche die ik heel graag wil, waar ik het net over had.

Oh ja, hier is mijn kerstnummer van vandaag!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik zei gisteren dat ik Kerst ging boycotten dit jaar! Maar dat ga ik lekker niet meer doen! Aangezien ik nu weet wat ik krijg qua pluches (van mijn ouders ten minste.)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: