Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb het gevoel dat het vandaag zondag is!

Beste lezers,

Gisterenavond zei mijn vader dat we vandaag gingen klussen bij TriUnity, dus ik vanmorgen heel vroeg opgestaan. Wat blijkt… Is dat voor niks geweest want mijn vader was al naar het klussen vertrokken. Tsja….. Toen stond ik wel even met mijn mond vol tanden.

Maar wat wou ik dan bij TriUnity gaan doen? Nou, hetzelfde als ik nu thuis aan het doen ben. NPO filmpjes (waaronder het Klokhuis) kijken, Totally Spies kijken (straks ga ik dat misschien doen), gamen, en mijn broertje appjes sturen waar de track en trace code van mijn cadeautje blijft! (Dat laatste niet echt natuurlijk!) Maar wat ik vandaag doe lijkt erg veel op wat ik normaal op zondag doe.

Want tja, gisteren leek met dat uitje verrekte veel op een zaterdag! Is het gek dat ik mijn gevoel voor tijd een beetje kwijt ben? Is dat normaal in een vakantie?

Verder ben ik tot de conclusie gekomen dat als ik gister niet zo’n mopperpot was dat het uitje naar Düsseldorf best leuk zou zijn geweest. Dat komt omdat ik maar liefst 4 (!) knuffels heb gekocht (okay, drie ervan zijn voor mijn verjaardag, maar toch!) En nu zal ik jullie een van die vier knuffels laten zien hier op het blog, namelijk mijn favoriete……

Tja, ik had liever een foto gemaakt bij een bushokje, maar goed, dit kan ook, zolang mijn oma m maar kan zien!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik ga volgende week vrijdag met een begeleider naar Rotterdam, ik heb ook al bedacht waar onms volgende uitje heengaat, namelijk Kleef of Düsseldorf! Ik wil hem namelijk trakteren op een pluche omdat ik binnenkort jarig ben (en bij ons uitje na Rotterdam dus jarig ben geweest!

P.S.P.S. Hier is een grappig filmpje die ik net gekeken heb!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: