Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb laatst maar weer eens de Sims 3 opgestart

Beste lezers,

Vanmorgen heb ik een keidrukke ochtend gehad! Wat heb ik gedaan? Nou, ik heb al mijn Sims 3 content gedownload en in mijn spel gezet! Dat was wel even een werkje, maar het is het zo waard……. Zo heb ik een aantal nieuwe steden erbij gekregen, zoals de O.G. Center City (foto hieronder) daar ga ik dus sowieso nog een keer iets mee doen! Misschien wel vanmiddag al! En zo heb ik nu ook een tablet gekregen in De Sims 3 waarmee je allerlei dingen kunt doen, zoals e-books lezen en zo.

Zal ik Team Salsa Tequila naar deze stad laten verhuizen?

Doordat ik vanmorgen dus zo druk was met alles voor Sims goed te krijgen… Was ik helemaal vergeten om mijn banaan te eten, dus toen ik klaar was en zag dat het al lunchtijd was, heb ik snel even mijn banaan naar binnen gewerkt alvorens ik aan mijn brood begon. En ik zit nu nog steeds mijn brood te eten terwijl ik dit schrijf. Over druk gesproken.

Verder heb ik vandaag ook Aukje en Terrence bij! Want Team Salsa Tequila staat immers in de hoofdrol van het verhaal wat ik nu op Sims aan het verzinnen ben!

Dan zal ik nu maar even het lijflied ven Team Salsa Tequila posten.

Ik ben blij dat alle content die ik heb voor De Sims 3 nu ook op deze laptop staat, ik dacht dat ik het voorgoed kwijt was en helemaal opnieuw zou moeten beginnen! En met alles bedoel ik ook ALLES, zelfs mijn eigen muziek!

Ik hoop dat de rest van de dag wat rustiger verloopt en hoop dat jullie dit een leuk blogje vonden, ook al ging het over Sims!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik zal morgen wat meer vertellen over Team Salsa Tequila en hun avonturen in de Sims!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: