Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wie zijn dit? (Hint: May Hearsay en Luc Nefario)

Beste lezers,

Het is weer woensdag, en zoals ik dat altijd op woensdag doe, blog ik dan over mijn Sims! Vandaag gaat het over May Hearsay en haar vriendje Luc Nefario (ofwel mijn alterego)!

We beginnen met May Hearsay! May is (zoals jullie al wel hadden geraden) de dochter van Cyril Hearsay. Ze heeft ongeveer net dezelfde persoonlijkheid als haar inspiratie, het karakter May uit Pokémon. Dus ze is -en ik citeer- “

Ondanks haar schoonheid is May een lieve en zeer goedhartige mooie meid, die graag toetjes zou eten, verschillende soorten voedsel zou proberen in elke stad die ze bezoekt en mensen in nood zou helpen. Net als Misty kan May soms erg boos en opvliegend worden als ze het niet eens is met Lucas (May’s oudere broer) of Luc Nefario (haar vriend), maar May kan haar angst voor Bug-type Pokémon overwinnen. Ze kan echter erg verdrietig worden, vooral als ze een fout maakt op het werk, maar ze doet haar best om te overwinnen. Ze blijkt ook een kant voor romantiek te hebben, zij het in zeldzame gevallen. Ze werd boos op haar Munchlax omdat het voedsel aan het eten was dat van iemand anders was en rende weg toen ze het niet in de gaten hield. Ze liet Lucas Munchlax “roze verrassing” geven om Munchlax’s eetlust te stoppen en te voorkomen dat hij at. .

Aan het begin van de serie hield May niet van haar baan, omdat ze alleen bij Yes Way wilde werken, zodat ze kan reizen en plaatsen kan bezoeken en omdat het het familiebedrijf is. Haar ontmoeting met Luc Nefario en Joshua bracht daar echter verandering in en haar liefde voor haar werk als verslaggever en journaliste.” Al is ze wel wat meer gestoord en evil dan May in Pokémon, dat zullen de genen wel zijn. Ook is May een geek girl die van videogames spelen houdt, en van mensen trollen. Haar favoriete liedje is This is How we do van Katy Perry.

Dit is Luc Nefario, May’s vriendje. Luc Nefario is echt een wonderkind wat veel weet en ook van weinig hele coole uitvindingen kan maken. Maar zijn grote passie is toch wel schrijven. Zijn droom is namelijk om bestsellerauteur te worden. Ook speelt Luc Nefario graag met De Sims, waar hij veel tijd in steekt. Hij zit ook graag op internet, en dan niet alleen social media (hij heeft een eigen blog) maar ook dingen lezen op Wikipedia en op fora discussies lezen. Verder houdt Luc Nefario ook erg van lekker eten, en dan vooral van carpaccio. Zijn lievelingsgier is de vos, en hij heeft ook een Pokémonvosje genaamd Freekje (een Fennekin) als huisdier! Verder valt ook nog te vermelden dat Luc Nefario niet zo sportief is, ja, fitness vindt hij nog leuk, maar echt teamsporten, dat wordt m niet. Luc Nefario’s lievelingsliedje is Call me Maybe van Carly Rae Jepsen. Hij houdt van vrolijke muziek omdat hij een vrolijke persoonlijkheid heeft.

En dan zal ik jullie nu (op verzoek van mijn tante) het huis laten zien waar deze Sims wonen!

Ik hoop dat jullie deze blog over de Sims leuk vonden! En laat vooral weten wat je van deze blog vond in de reacties en of je nog meer van dit soort blogjes wil zien in de toekomst!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Net tijdens de lunch had ik het met mams over pittig eten en hoe mensen daaraan kunnen wennen. Toen kwam ik op het idee een experiment uit de voeren met mijn opa, als hij een keer komt eten en ik moet koken: Dan zet ik hem de Thaise groene curry voor die ik met Ilona gekookt heb. Kijken of ie dat opeet, of gewoon om een avg’tje (Hollandse pot) vraagt.

P.S.P.S. Mijn vader heeft een boekje besteld over democratie (Nu is het aan ons van de Correspondent) waar ik vanmorgen naar zat te kijken of ik m wilde kopen. Bedankt papa, je hebt me €15 bespaard. Kan ik dat weer mooi uitgeven aan, weet ik veel, een dagje pretpark, of een plushie of zo.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: