Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik kan gewoon niet thuiswerken!

Beste lezers,

Ik zit nu al een paar dagen thuis omdat mijn ouders corona hebben, en ik moet zeggen: Ik wil gewoon weer terug naar TriUnity! Gewoon om iedereen weer te zien en om iedereen mijn nieuwe knuffel Joshua te laten zien!

Deze foto is trouwens ook mijn bureaubladachtergrond!

Maar, Luc, kun je dan niet thuiswerken? hoor ik je nu vragen. En nee, thuiswerken kan ik niet, ik heb me namelijk vernomen om vandaag pas om 15.00 uur te Simsen. En……. *insert sad trombone here* mislukt. Toen ik vanmorgen geen planning kon maken omdat ik blijkbaar de dongle van mijn koptelefoon uit mijn computer moet halen als ik ga (video)bellen met Teams, was ik maar gaan Sims spelen om de tijd te doden. Nou, dat is een lekker voornemen. Hou ik me er niet aan.

Verder zat ik ook nog Totally Spies te kijken, en dat was ook best wel leuk. Ook al heb ik die afleveringen al 10.000 keer gezien of zo (ik kijk het best vaak). Maar vooral die aflevering met Cyril Hearsay erin (Waarheid of Waan) blijft geweldig en die kan ik keer op keer wel blijven kijken omdat ik het gewoon een legendarische aflevering vind.

En ondertussen ben ik gewoon aan het Sims spelen met de familie van Nefario. Ik zal niet teveel over ze vertellen (dat doe ik in een ander blog), maar ik zal wel de bovenwoning laten zien waar zij wonen!

Maar ja, de reden dat ik dus niet thuis kan werken en ik dat liever op een werkplek doe is dat ik thuis te veel afgeleid wordt en te veel zin krijg om met mijn virtuele volk te gaan spelen. Maar ja, ik hoor het vaker hoor, dat mensen niet thuis kunnen werken omdat ze thuis steeds herrinnerd worden aan dingen die ze nog moeten doen!

Gelukkig ben ik na de lunch vrij en mag ik dan lekker Sims spelen! Nou hoop ik dat mijn ouders niet aan COVID eronderdoor gaan, al zijn ze redelijk van hun synmptomen af dus dat komt (hopelijk) wel goed!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Dan wil ik nog even dit filmpje delen! Dit filmpje kende ik op de middelbare school uit het hoofd en werd ook veelvuldig door mij en een vriend gequote als wij samen gingen eten in de kantine! Dit filmpje doet me dus denken aan tijden waarin het simpeler en eenvoudiger was, waarin er nog geen COVID– en- Oekraïne gedoe was.

Enjoy!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: